Trim2Fit Laddervoetjes

Degelijke laddervoeten die altijd passen.
klik hier

Productinformatie:

Trim2Fit Universeel Laddervoetjes  zijn snel en gemakkelijk te monteren.

Trim2Fit Universeel Laddervoetjes  zijn gemaakt van massief rubber en bieden een slijtvaste en duurzame grip  van uw ladder.

Trim2Fit Universeel Laddervoeten zijn vooraf gemarkeerd met snijgidsen en toepasbaar op de meeste ladders.  Dit maakt het eenvoudig om oude en versleten laddervoeten te vervangen. U hoeft niet langer de fabrikant van uw ladder op te sporen om de juiste vervangende voeten te vinden en zijn dus een voordelige en veilige oplossing.

Ladderboom grootte tot 89mm x 25mm (3,5 inch x 1 inch).

Trim2Fit Universeel Laddervoetjes  worden verkocht in paren en geleverd met 4x zelfborende schroeven en montage-instructies.

Bekijk onze 5-minuten durende video op Youtube om te zien hoe gemakkelijk het is om uw oude laddervoeten te vervangen door Trim2Fit Laddervoeten; ladderonderhoud is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Reg. Des. No: 4018232

 

 

“Ik dacht dat ik vervanging van de fabrikant nodig zou hebben, maar dit universele product is gemakkelijk te gebruiken en loste het probleem op.”

N. Gardener

“Uitstekend product. Zoals beschreven “Trim 2 Fit”, kunt u een versleten product weer goed en bruikbaar maken. Zeer aanbevolen.”

C. Grant

“Deze stevige rubberen voeten pasten perfect en hebben mijn ladder getransformeerd.”

Rob

Onze producten

Pro-Footee Ladder Stopper

Pro-Footee Ladder Stopper

'GOLD AWARD WINNING' PRO-FOOTEE - Antislip Ladder Stopper is een grotere versie van de Footee en ontworpen voor de professionele vakman. Pro-Footee Ladder Stopper biedt een stevige basis voor de voet van uw ladder bij langdurig werken op hoogte. Pro-Footee Ladder...

Footee Ladder Stopper

Footee Ladder Stopper

Footee Ladder Stopper is geschikt voor gebruik op alle soorten ladders, trapladders en ladders met stabiliteitsbalk, ongeacht de breedte. Footee Ladder Stopper is gemaakt van hoogwaardige geëxtrudeerde legering en elk paar is 100 mm breed. Het geribbelde oppervlak...

Ladder Leveller

Ladder Leveller

De ladder staat zeer stabiel op de Ladder Leveller, zowel op gladde ondergrond als onregelmatige ondergrond zoals gras. e.d. Tevens voorkomt hij beschadigingen op de gladde ondergrond van terrasvloeren. De ‘GOLD AWARD WINNING’ Ladder Leveller is gemaakt van robuust...