Footee Ladder Stopper

Geschikt voor gebruik op alle soorten ladders, trapladders en ladders met stabiliteits balken, ongeacht de breedte.
klik hier

Productinformatie:

Footee Ladder Stopper is geschikt voor gebruik op alle soorten ladders, trapladders en ladders met stabiliteitsbalk, ongeacht de breedte.

Footee Ladder Stopper is gemaakt van hoogwaardige geëxtrudeerde legering en elk paar is 100 mm breed. Het geribbelde oppervlak biedt extra grip voor de ladderbasis.

Footee Ladder Stopper is ontworpen om zowel snel en gemakkelijk te gebruiken

Footee Ladder Stopper kreeg in Engeland de award als beste tuinproduct en was hiermee de gouden winnaar.

Omdat vlonders problematisch kunnen zijn voor laddergebruikers, biedt Footee Ladder Stopper een stevige basis voor de ladderpoten op vlonders en een sterke verankering op  o.a. gras.

  • Geeft stabiliteit en veiligheid op zachte ondergrond zoals gras en op vlonders.
  • Ontworpen met puntige uitsteeksels die zich in het gras of tussen terrasplanken drukken.
  • Geribbeld oppervlak voor verbeterde grip.
  • Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van geëxtrudeerde legering.
  • Geschikt voor alle merken ladders.
  • Snel en gemakkelijk in gebruik.

Footee Ladder Stopper wordt verkocht per paar en geleverd met een volledige gebruiksaanwijzing, 12 paar per buitenverpakking. We kunnen ook 12 paar leveren in een displaylade die klaar is voor de schappen. We hanteren een minimale bestelhoeveelheid van 12 paar. Voor kleinere hoeveelheden kunt u onze lijst van leveranciers raadplegen.

Footee Ladder Stopper is onafhankelijk getest tot een werkbelasting van 150 kg.

Geregistreerd ontwerpnummer: 4013816

Handelsmerknummer: UK00003507368

 

“Wanneer je met ladders werkt, kun je nooit genoeg veiligheidsvoorzieningen bij je hebben. Ik beveel dit product aan aan alle gebruikers van ladders als onderdeel van hun uitrusting”.

Mee-malco

“Dit product is zo goed! Ik voelde me zo veilig en zeker, dat ik het wel een 10 van de 5 sterren zou willen geven (op vlonders dan)!”

0215 herbie

“Het is elke cent waard. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen die veiliger op een ladder wil werken.”

Stuaredga-7

“Geweldig product, verbetert de veiligheid van de ladder”.

Richwoody11

Onze producten

Pro-Footee Ladder Stopper

Pro-Footee Ladder Stopper

'GOLD AWARD WINNING' PRO-FOOTEE - Antislip Ladder Stopper is een grotere versie van de Footee en ontworpen voor de professionele vakman. Pro-Footee Ladder Stopper biedt een stevige basis voor de voet van uw ladder bij langdurig werken op hoogte. Pro-Footee Ladder...

Trim2Fit Laddervoetjes

Trim2Fit Laddervoetjes

Trim2Fit Universeel Laddervoetjes  zijn snel en gemakkelijk te monteren. Trim2Fit Universeel Laddervoetjes  zijn gemaakt van massief rubber en bieden een slijtvaste en duurzame grip  van uw ladder. Trim2Fit Universeel Laddervoeten zijn vooraf gemarkeerd met snijgidsen...

Ladder Leveller

Ladder Leveller

De ladder staat zeer stabiel op de Ladder Leveller, zowel op gladde ondergrond als onregelmatige ondergrond zoals gras. e.d. Tevens voorkomt hij beschadigingen op de gladde ondergrond van terrasvloeren. De ‘GOLD AWARD WINNING’ Ladder Leveller is gemaakt van robuust...