Ladder Leveller

Simpel en effectief: een essentieel veiligheidsaccessoire voor uw ladder.
klik hier

Productinformatie:

De ladder staat zeer stabiel op de Ladder Leveller, zowel op gladde ondergrond als onregelmatige ondergrond zoals gras. e.d. Tevens voorkomt hij beschadigingen op de gladde ondergrond van terrasvloeren.

De ‘GOLD AWARD WINNING’ Ladder Leveller is gemaakt van robuust rubber  met noppen aan 2 zijden. De Ladder Leveller biedt verstelbare antislip blokkering onder de laddervoet/voeten of onder de stabiliserende balk die extra hoogte geeft om de ladder waterpas te maken. Het geeft stabiliteit  en veiligheid bij het gebruik van een ladder op een hellende of oneffen grond.  Bij gebruik van Ladder Leveller onder een ladder met een stabiliserende balk krijgt u extra veiligheid en stabiliteit.

De LADDERMAT Ladder Leveller is in Groot-Brittannië onafhankelijk getest door Bureau Veritas Consumer Products Services en Product Approvals Global Product Certification Consultancy als “geschikt voor het beoogde gebruik”.  Het product is getest tot een maximale werklast van 150 kg .

De Ladder-Leveller is in 2005 getest door WHICH en hun oordeel was dat de Ladder Leveller een effectief ladderaccessoire is om ladders veiliger te maken”.

De LADDERMAT Ladder Leveller is verpakt in 5 sets per doos. Elke set wordt geleverd in een kartonnen verpakking met volledige instructies en illustraties voor gebruik. We leveren bij een minimale bestelhoeveelheid van 5 sets. Voor kleinere hoeveelheden kunt u onze lijst van leveranciers raadplegen.

De LADDERMAT Ladder Leveller dient ook als een antislipmat voor de basis van uw ladder. Het verdeelt de werklast gelijkmatig en voorkomt dat de ladderpoten wegzakken in zachte grond of gras.

PATENT GB 2371 594
Geregistreerd ontwerpnummer: 6193516

 

“KN Install Solutions heeft 520 ingenieurs werkzaam in Ierland en elk van hen is uitgerust met een LADDERMAT. We gebruiken LADDERMAT al ruim tien jaar en hebben ontdekt dat het buitengewoon nuttig is voor het veilige gebruik van ladders op de duizenden palen die we elke dag beklimmen.”

KNIS

Operations Manager

“Werkzaam bij Heights Operations Director): “In mijn ervaring is de LADDERMAT het meest eenvoudige en effectieve hulpmiddel voor het nivelleren van ladders op de markt.”

Tetra Safety Systems

Working at Heights Operations Director

“De LADDERMAT is een zeer eenvoudig, maar effectief stuk gereedschap dat elke gebruiker tot zijn beschikking zou moeten hebben bij het werken op ongelijke grond. Bij LADDERSTORE raden we de LADDERMAT altijd aan aan iedereen die een uitschuifbare ladder gebruikt op oneffen of zachte ondergrond, omdat het de kans op vallen aanzienlijk kan verkleinen. Dit kosteneffectieve ladderaccessoire zou het go-to-product moeten zijn bij het gebruik van een uitschuifbare ladder, zowel thuis als op het werk.”

LADDERSTORE

Operations Director

“De LADDERMAT geeft mij vertrouwen bij het gebruik van ladders op ongelijke of problematische oppervlakken en is een essentieel stuk gereedschap voor alle vakmensen of serieuze doe-het-zelvers.”

Multi Award Winning Decorator

DIYerWAYNE DE WET

“Geweldig veiligheidsproduct! Zo’n eenvoudig idee, maar zeer effectief en flexibel.”

A. Da

“Uitstekend ontworpen en biedt grip. Een goede aankoop.”

Gen

“Deze eenvoudige rubberen matten werken uitstekend op ongelijke grond en waren erg handig.”

P. Michaels

“Ik werk nooit zonder, binnen of buiten.”

I. Rice

Onze producten

Pro-Footee Ladder Stopper

Pro-Footee Ladder Stopper

'GOLD AWARD WINNING' PRO-FOOTEE - Antislip Ladder Stopper is een grotere versie van de Footee en ontworpen voor de professionele vakman. Pro-Footee Ladder Stopper biedt een stevige basis voor de voet van uw ladder bij langdurig werken op hoogte. Pro-Footee Ladder...

Footee Ladder Stopper

Footee Ladder Stopper

Footee Ladder Stopper is geschikt voor gebruik op alle soorten ladders, trapladders en ladders met stabiliteitsbalk, ongeacht de breedte. Footee Ladder Stopper is gemaakt van hoogwaardige geëxtrudeerde legering en elk paar is 100 mm breed. Het geribbelde oppervlak...

Trim2Fit Laddervoetjes

Trim2Fit Laddervoetjes

Trim2Fit Universeel Laddervoetjes  zijn snel en gemakkelijk te monteren. Trim2Fit Universeel Laddervoetjes  zijn gemaakt van massief rubber en bieden een slijtvaste en duurzame grip  van uw ladder. Trim2Fit Universeel Laddervoeten zijn vooraf gemarkeerd met snijgidsen...